Το πάθος για τον τζόγο είναι ακατανίκητο για τον γνωστό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη που λειτουργούσε στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος στην περιοχή της πλατείας Βάθη!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Ο ερμηνευτής ήταν ένας από τους 20 θαμώνες που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από την ειδική υπηρεσία ΔΙΜΕΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής.

Η επιχείρηση οργανώθηκε ύστερα από καταγγελία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαιχτικής λέσχης στο διαμέρισμα και στους θαμώνες που συμμετείχαν στο χαρτοπαίγνιο, μεταξύ των οποίων και στον Θέμη Αδαμαντίδη, βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης κατά παράβαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ενώ στους ιδιοκτήτες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη λειτουργία της επιχείρησης.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μέσα στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη (φωτο: newsit.gr)

Πριν από δύο μήνες

Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε συλληφθεί και πριν από δύο μήνες, συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης έκαναν έφοδο σε μια μονοκατοικία επί της οδού Σύρου στην Κυψέλη, έπειτα από πληροφορία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαιχτικής λέσχης. Εκτός από τον Θέμη Αδαμαντίδη, είχαν συλληφθεί συνολικά άλλα 18 άτομα, ο ένας εκ των οποίων ήταν ο ιδιοκτήτης της παράνομης λέσχης και οι υπόλοιποι 17 έπαιζαν χαρτιά στα τραπέζια.

«Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και sms» είχε αναφέρει λίγο μετά την προηγούμενη σύλληψή του ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος υποστήριξε ότι επρόκειτο για «μια συνάντηση φίλων»! Σε ερώτηση αν η σύλληψή του επηρέασε την ψυχολογία του, σχολίασε:

«Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ενας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε, δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ»!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr