Ο Γιάννης Αϊβάζης καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την παραίτηση του Κώστα Κωστόπουλου από τη σειρά «Σασμός» μετά από καταγγελία ηθοποιού για βιασμό.

453

«Ο Κώστας Κωστόπουλος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Τουλάχιστον όπως τον έχω γνωρίσει εγώ. Πολύ καλή συνεργασία. Δεν ξέρω τι θες να σου απαντήσω. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις – χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο- μία χαρά συνεργασία είχαμε, εξαιρετικός άνθρωπος.

weΣτα προσωπικά του, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Όταν υπάρχει μία καταγγελία, ο καθένας θα έπραττε έτσι. Είχα δει και τις αναρτήσεις της κοπέλας. Χθες διάβασα και την ανάρτηση του Κώστα.

ew 2

Όταν υπάρχει μία καταγγελία, πρέπει να την ψάχνεις την καταγγελία. Δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο καθένας στις προσωπικές του σχέσεις, χωρίς να κατηγορούμε κανέναν. Θεωρώ, ότι εφόσον υπάρχει καταγγελία σε εισαγγελέα και από την άλλη πλευρά ο Κώστας έχει τις δικές του καταγγελίες υποθέτω, νομίζω δεν είναι δουλειά μας αλλά των αρμόδιων Αρχών να βρουν την αλήθεια. Σαφώς, και παραιτείσαι πάντως μετά από τέτοια καταγγελία. Είναι υπέρ του».

Διαβάστε επίσης: Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της για την παραίτηση του Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά την καταγγελία για βιασμό

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr