Ο Γιάννης Αθητάκης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, για τις σπουδές λογιστικής και για την ενασχόληση με το μόντελινγκ.

«Δεν έδωσε ποτέ βάση στην εμφάνισή μου, ίσως οι άλλοι έδιναν. Είναι εισιτήριο από τη μία η εμφάνιση, είναι ευχή αλλά είναι και κατάρα. Είναι κλειδί για να ανοίξεις μια πόρτα αλλά είναι καλό να έχεις και αντικλείδια».

Ανασφάλειες όπως εξομολογήθηκε έχει και η μεγαλύτερη είναι γύρω από το βιοποριστικό θέμα. «Φυσικά, όλοι έχουμε ανασφάλειες. Η ανασφάλεια που έχω είναι το βιοποριστικό μου και ειδικά μετά covid εποχή, να μη μείνω ξανά χωρίς δουλειά, και να μη μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει βιώσει bullying απάντησε: «Όλοι έχουμε δεχθεί στο σχολείο. Εγώ επειδή ήμουν ψηλός με έλεγαν γίγαντα».

Δηλώνει ρομαντικός αλλά και κυνηγός στην προσωπική του ζωή. «Είμαι ρομαντικός, μου αρέσει να περιποιούμαι τη γυναίκα. Μου αρέσει να είμαι κυνηγός και να κάνω την πρώτη κίνηση».

Η ψυχανάλυση ήταν ένα δώρο που έκανε όπως είπε στον εαυτό του. «Πέρασα κατάθλιψη και ίσως γι’αυτό είχα ξεκινήσει ψυχανάλυση. Είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας. Από εμάς ξεκινάνε όλα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr