Μπορεί να ετοιμαζόμαστε, εν μέσω πανδημίας, να υποδεχθούμε σε λίγες ώρες το ελπιδοφόρο 2022, αλλά η ζωή συνεχίζεται με αισιοδοξία και glamour για τους rich & famous.

Ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας, που βλέπει καθημερινά τα κέρδη της εταιρίας του Danaos Corp. να εκτοξεύονται λόγω της φρενήρους (διεθνώς) πορείας των ναύλων στα πλοία μεταφοράς εμπορευμάτων, και η όμορφη σύζυγός του Δήμητρα λίγο πριν αναχωρήσουν για τις διακοπές τους στην Κουρσεβέλ των γαλλοελβετικών Αλπεων έστειλαν σε περισσότερους από 150 φίλους τους από τον χώρο της ναυτιλίας και του επιχειρείν το «Save the date» για τις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2022.

Το τριήμερο του Ιουνίου, όταν όλοι ελπίζουν να έχει τελειώσει ο εφιάλτης του κορονοϊού, οι ευτυχισμένοι γονείς θα τελέσουν τη βάφτιση της δευτερότοκης κόρης τους σε μία από τις πιο όμορφες και ερωτικές πόλεις της Ευρώπης, στη Βενετία. Το ιερό μυστήριο θα τελεστεί στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, την παλαιότερη ορθόδοξη ελληνική εκκλησία στη Δύση. Θα ακολουθήσουν μια σειρά δεξιώσεις και πάρτι προς τιμήν της νεοφώτιστης κορούλας τους Στεφανίας σε ιδιωτικές βίλες και ιστορικά ξενοδοχεία, όπως το «Danieli».
Άλλωστε το ζεύγος Κούστα έχει συνηθίσει να χαρίζει στους φίλους του μοναδικά events, όπως το πρόσφατο χριστουγεννιάτικο δείπνο που οργάνωσε στο Μουσείο Μπενάκη με την ευκαιρία της έκθεσης του διάσημου καλλιτέχνη Σον Σκάλι.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα βάπτισαν την πρωτότοκη κόρη τους Αικατερίνη στην Κέρκυρα, με μεγαλοπρεπή δεξίωση στο «Αχίλλειον», ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του με την ανταλλαγή όρκων στο Σορέντο της Ιταλίας και δεξίωση υπερπαραγωγή σε βίλα της Ιταλίας, με live τον Αντώνη Ρέμο.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr