Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν έξαλλος και δεν προσπάθησε καθόλου να το κρύψει. Ίσα ίσα έβγαλε όλη του την οργή σε ένα ποστ του στο Facebook. Ο λόγος ήταν, όπως ο ίδιος έγραψε, πως κάποιοι του έχουν κλέψει τα προσωπικά του αρχεία μέσα από τους υπολογιστές του. Μάλιστα αναφέρει πως είναι έτοιμος μαζί με τους δικηγόρους του να στραφεί στη δικαιοσύνη.

«Λοιπόν, κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές. Κάποιοι άλλοι, εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές, κινητά, laptop, iPad και είναι και τόσο βλάκες αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία, και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου! Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό. Θα γονατίσουν. Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι που μα…κας να σκεφτεί οτι μπορεί να τα βάλει μαζί μου.

Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε, ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν! Θράσος! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο, αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει. ΑΝΤΕ Γεια. Σταμάτα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω. Σύντομα η συνέχεια. Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε! Ρε θα πω, ΟΝΟΜΑΤA, σταμάτα ρε νούμερο» έγραψε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Αυτό, ωστόσο, ήταν μόνο η αρχή, αφού λίγες ώρες μετά επανήλθε με δυο ακόμα αναρτήσεις στο ίδιο ακριβώς ύφος και με τους ίδιους αποδέκτες.

Πηγή: patrastimes.gr