Ο Γιάννης Πλούταρχος βρήκε ελεύθερο χρόνο και βγήκε για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρία και τη μεγάλη τους κόρη, Κατερίνα.

Giannis ploutarxos kori sizigos volta

Η όμορφη κοπέλα που έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι. Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε στη βόλτα τους με την Κατερίνα να προσπαθεί να αποφύγει όσο γίνεται τα φλας.Giannis ploutarxos kori sizigos volta

Η Κατερίνα Κακοσαίου συχνά ποστάρει βίντεο στο Instagram να τραγουδάει τόσο με τον αδελφό της που πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι όσο και με τον πατέρα της που είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Giannis ploutarxos kori sizigos volta Το περασμένο καλοκαίρι πατέρας και κόρη κυκλοφόρησαν ένα ντουέτο που είναι ουσιαστικά το πρώτο βήμα της Κατερίνας στο χώρο.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβηκε στη σκηνή με τον γιο και την κόρη του και το κοινό τους αποθέωσε

Giannis ploutarxos kori sizigos volta

«Στο σπίτι είμαστε πολλοί. Η γυναίκα μου, εγώ, τα τέσσερα μου παιδιά. Και τα τέσσερα σκυλάκια που έχουμε.Giannis ploutarxos kori sizigos volta

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Πλούταρχος ζωγράφησε ένα σκίτσο στην μικρή του κόρη

Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί κανείς από εμάς. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας στην οικογένειά μας. Τα παιδιά μέσω διαδικτύου κάνουν τα μαθήματά τους. Προσπαθούμε να αθλούμαστε, να προσέχουμε τη διατροφή μας. Όπως όλος ο κόσμος. Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη την επαφή. Δε μπορώ να πω πως είμαι και στην καλύτερη μου φάση.

Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με όσο το δυνατόν τον καλύτερο τρόπο. Κάθε μέρα ξυπνάω και νομίζω ότι ζω το ίδιο όνειρο. Με το τραγούδι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω. Κάνω κατασκευές, επιδιορθώσεις.

Ασχολούμαι με την ξυλογλυπτική, με τη ζωγραφική. Μου αρέσει να μην είμαι σε ακινησία», είχε πει ο τραγουδιστής τη περίοδο της καραντίνας.

Πηγή: espressonews.gr