Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

tsimitselis 2

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, για την σχέση του με την κόρη του αλλά και για τον λόγο που δεν θα έπαιζε ξανά το ζευγάρι με την Βάσω Λασκαράκη.

tsimitselis 3

«Στην Κατερίνα θαυμάζω τα πάντα. Όλη τη στάση που έχει απέναντι στα πάντα στη ζωή. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που μπήκε στη Νομική, σπούδασε δημοσιογραφία, ηθοποιός… Θαυμάζω την πειθαρχεία και τη προσήλωση που έχει στα πράγματα. Έχει έναν πολύ σταθερό χαρακτήρα. Δεν είναι εύθραυστη. Η εικόνα της ναι, είναι πριγκίπισσα αλλά, έχει τσαμπουκά μέσα της πολύ.

tsimitselis

Επαγγελματικά πάντα υπάρχει πιθανότητα για όλα. Το θέμα είναι το τι θες να κάνεις. Αν μας προτείνουν από το Hollywood να παίξουμε το ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη, μπορεί και να το σκεφτούμε, κομμάτια να γίνει. Είναι λίγο δύσκολη η θέση, πιο πολύ για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό.

tsimitselis 4

Η κόρη μου μπορεί να μου ζητήσει ένα πατατάκι και  εγώ θα της πάρω τρία. Παίρνω την Εύα δυο μέρες κάθε 15. Επομένως, έχει άλλες 13 για να μπορέσει να πειθαρχήσει σε ένα πρόγραμμα.

tsimi

Με εμένα είναι όπως στο γυμναστήριο που έχεις την ελεύθερη μέρα. Και η Βάσω είναι λίγο πιο ελαστική σε αυτό γιατί εντάξει, έρχεται δυο μέρες να με δει, αν την αρχίσω στις απαγορεύσεις…. Δε νιώθω εγώ καλά βασικά».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr