Ο Γιάννης Ζουγανέλης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έδωσε συνέντευξη στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

zouganelis 2

Όταν στη συζήτηση αναφέρθηκε η σάτιρα, η Μπέττυ Μαγγίρα τον ρώτησε για την εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε: «Τους παρακολουθώ, έχω άλλη αντίληψη για την έκφραση της σάτιρας.

zouganelis 5

Είναι κοντά στο lifestyle αυτοί, εγώ δεν το μπορώ καθόλου. Τα τιμώ τα παιδιά, κάθε άνθρωπος έχει το δικό του στίγμα. Δεν μπορείς να είσαι απέναντι ακόμη και σε αυτό που δεν αισθάνεσαι αισθητικά συγγενής. Είναι άλλη όμως η σάτιρα, έχουμε τον Αριστοφάνη, ο τρόπος που σατίριζες την εξουσία ήταν αντιεξουσιαστικός, δεν είχε καθόλου χάδι».

zouganelis 3

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς ρώτησε τον Γιάννη Ζουγανέλη αν θεωρεί τον Μάρκο Σεφερλή μια σύγχρονη μορφή του Αριστοφάνη: «Τιμώ τον Σεφερλή. Έχει τη δουλειά του, είναι ένας άνθρωπος που αυτοδυναμώθηκε, δεν ευνοήθηκε πολύ από το παρουσιάζειν. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Η σχέση του με τον Αριστοφάνη είναι άλλη ιστορία».

zouganelis 4

Στο τέλος της συζήτησης για την σάτιρα, ο γνωστός ηθοποιός συμπλήρωσε: «Το ότι ο κόσμος μας επιλέγει κάποιους ανθρώπους για να επικοινωνήσει είναι σημαντικό. Τώρα αν ο τρόπος της επικοινωνίας μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα, πρέπει να ψαχτούμε στην Παιδεία μας».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr