Καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Αγγελική», Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που είχε με τους θαυμαστές του στο παρελθόν και το πως διαχειρίζεται την αναγνωσιμότητα του πλέον.

«Έχω περάσει διάφορες φάσεις. Το πρώτο καιρό δεν ήξερα τι να κάνω με αυτό το πράγμα, οπότε έβγαζα άμυνα. Ήμουν πάντα θυμωμένος, είχα τα νεύρα μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Με εκνεύριζε όταν μου ζητούσαν φωτογραφία, δεν ήξερα τι να κάνω και αυτό έβγαινε ως πολύ κακή συμπεριφορά. Αλλά τώρα μου αρέσει. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ήμουν αρκετά αγενής.

Θυμάμαι σε ένα αεροδρόμιο, μου φώναξε κάποιος κάτι σε σχέση με τη Μαρία Σολωμού, που ήμασταν στους Singles τότε, και πήγα και τον έβρισα. Ήταν και 7 το πρωί και του λέω δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι. Και το φώναξε μπροστά σε όλους, γύρισε όλο το αεροδρόμιο και με κοίταξε. Αισθάνθηκα ντροπή και πήγα και του ζήτησα τα ρέστα. Αυτά που του είπα δεν λέγονται στην τηλεόραση. Αλλά από ένα σημείο και μετά το αποδέχτηκα, άρχισα να βλέπω ότι είναι καρποί της δουλειάς μου, ότι ο κόσμος με αγαπάει γι’ αυτό», είπε ο ηθοποιός.

Πηγή: espressonews.gr