Ο Γιώργος Γερολυμάτος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και εκτός των άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο του κορονοϊού αλλά και για όσα έχει δει μέσα στην νύχτα.

gerolymatos

Πολλοί συνάδερφοι σας μετά την κρίση του κορονοϊού περάσανε δύσκολα, εσείς αντιμετωπίσατε οικονομικό πρόβλημα;

Επειδή είμαι πάνω από πενήντα χρόνια τραγουδιστής, έχω φροντίσει να έχω κάποια χρήματα στην άκρη. Είχα κάνει μια πρόβλεψη μέσα μου και περίμενα ότι κάποια στιγμή μπορεί να έρθουν ανάποδα τα πράγματα στη δουλειά μου, όπως κι έγινε λόγω της πανδημίας. Ευτυχώς τώρα έχουμε επιστρέψει πολύ δυναμικά και το τραγούδι έχει πάρει πάλι τα πάνω του. Ο κόσμος βγαίνει και πάλι και το καλό είναι ότι έχει πολύ την ανάγκη να διασκεδάσει. Ας ελπίσουμε ότι όλο αυτό δεν θα είναι μια φούσκα και θα διαρκέσει αρκετά ακόμη για το καλό όλων μας.

geroly

Άρα είστε από τους καλλιτέχνες που έκαναν περιουσία;

Ναι, μπορώ να πω ότι μάζεψα χρήματα αν και υπήρξα κι εγώ χαμένος από το χρηματιστήριο και κάποιες λάθος επενδύσεις που είχα κάνει. Δεν είχα όμως ποτέ μπλεξίματα με καζίνο και τον τζόγο, όπως είχαν άλλοι τραγουδιστές, οπότε κατάφερα και έκανα περιουσία. Δυστυχώς γνωρίζω πολλούς τραγουδιστές που στο τέλος της καριέρας τους δεν είχαν να φάνε.

ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ

Αυτό συνέβη επειδή έμπλεξαν με τα πάθη τους;

Ναι, κυρίως αυτός είναι ο λόγος. Άλλοι έμπλεξαν με τον τζόγο και άλλοι με τα ναρκωτικά. Παλιά ήταν το χασίς πολύ στη μόδα, τώρα παίρνουν άλλες ουσίες. Εγώ είμαι πολέμιος των ναρκωτικών, δεν τα ήθελα ποτέ στη ζωή μου. Έπινα ένα ποτηράκι παραπάνω πού και πού και μέχρι εκεί.

ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ

Έχετε δει συναδέλφους σας να κάνουν χρήση ναρκωτικών μπροστά σας;

Βέβαια! Ποιος τραγουδιστής δεν έχει δει τέτοια σκηνικά στη νύχτα. Τα έχω δει όλα με τα μάτια μου, όπως για παράδειγμα να ρουφάει κάποιος γραμμές κοκαΐνης μπροστά μου, προκειμένου να βγει να τραγουδήσει. Πολλοί πίνουν ό,τι τους «φτιάχνει» που λέμε… δυστυχώς, πολλά τέτοια σκηνικά έχω δει. Έχω δει βουνά κοκαΐνης να κυκλοφορούν μπροστά μου.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr