Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο γιος του, Γιώργος Καφετζόπουλος έδωσαν μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησαν για τη συνεργασία τους στο θέατρο.

kafetzopoulos 2

«Μοιραία υποδυόμαστε τον πατερά με το γιο, είναι θέμα ηλικιών. Με αυτό το έργο δεν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις να παίξω με το γιο μου. Έχουμε μια οικογενειακή παράδοση, δεν ανακατευόμαστε με αυτά που θέλουν τα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις ένα δικό σου άνθρωπο να το ξανασκεφτεί αν δεν κάνει για τη δουλειά. Δεν είμαστε πια μπαμπάς και γιος, εγώ είμαι 72 και ο Γιώργος 37, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι πια. Ποτέ δεν υπήρξα αυστηρός με τα παιδιά μου», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

kaafe

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ήταν ο πατέρας του το έναυσμα για να ασχοληθεί με την υποκριτική ο Γιώργος Καφετζόπουλος απάντησε: «Ο πατέρας μου ήταν το έναυσμα να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί με έπαιρνε από μικρό μαζί σε γυρίσματα και σε θέατρα. Έχω δει παραστάσεις του πατέρα μου πάνω από 50 φορές. Όταν ήμουν πιο μικρός είχα κάποιες ανασφάλειες με το όνομα γιατί ήμουν ντροπαλός. Όταν μου έπαιρναν συνέντευξη μόνο για το ότι είμαι γιος του Καφετζόπουλου μου την έσπαγε λίγο. Ούτε η μητέρα μου, ούτε η Φαίη Κοκκινοπούλου είναι αυστηρές».

kafetzo

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρθηκε στις επιλογές του αλλά και στην μητέρα του που όπως λέει ο ίδιος ήταν η φωνή της λογικής. «Είχαμε τη φωνή της λογικής, τη γιαγιά. Η μάνα μου προσπαθούσε να μας συγκρατεί. Έχω κάνει διάφορους γάμους, διάφορα διαζύγια και προφανώς δεν ήταν καλές οι επιλογές μου

kafetzoa

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος μίλησε για την σχέση του με τον αδελφό του και αποκάλυψε μια ιστορία από τα παιδικά του χρόνια. «Η παρέα μου είναι η μάνα μου, η Φαίη και ο αδερφός μου, ο πατέρας μου δεν έρχεται. Μια φορά είχα ρίξει μια πέτρα σε ένα μηχανάκι και ο πατέρας μου είπε ότι εγώ το έκανα.»

kafetzopoulos 1

Τέλος, ο Γιώργος Καφετζόπουλος αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια καθώς θα ήθελε να γράψει μια ταινία ή κάποιο σίριαλ.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr