H κόντρα που έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τη showbiz δεν είναι μια απλή διένεξη με φόντο την ερμηνεία της λέξης σάτιρα, ύστερα από τα καρφιά του Καπουτζίδη ότι ο Μουτσινάς έστησε μια ολόκληρη εκπομπή κάνοντας πλάκα με τις στιλιστικές επιλογές των παρουσιαστών επαρχιακών καναλιών!

Γνώστες όσων συμβαίνουν στα παρασκήνια του καλλιτεχνικού χώρου λένε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μια εμμονή με τον Νίκο Μουτσινά και αυτό οφείλεται στο ότι η Ζέτα Μακρυπούλια, στενή φίλη και των δύο, επέλεξε σταθερά να κάνει κολλητή παρέα με τον δεύτερο, αλλά και να τον στηρίξει στα επαγγελματικά του βήματα, παρότι η επιτυχία της στην τηλεόραση είχε τη σφραγίδα του Καπουτζίδη «Στο παρά 5»!

Η απόσταση ανάμεσα στους Μουτσινά και Καπουτζίδη δεν δημιουργήθηκε σήμερα. Η κόντρα τους κρατάει από το παρελθόν και σε αυτή ρόλο παίζει η Ζέτα Μακρυπούλια, που επέλεξε στρατόπεδο και τάχθηκε στο πλευρό του «Μίστερ Καλό μεσημεράκι»! Το θέμα είναι πως και οι δύο επέλεξαν να λύσουν τις διαφωνίες τους δημόσια και όχι ιδιωτικά, μέσα από το μέσο που ξέρουν καλά: την τηλεόραση!

Πυρά

Τι έγινε όμως και ο επιτυχημένος σεναριογράφος – ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας απασφάλισε; Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε ο Καπουτζίδης στο popaganda.gr αναφέρθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, και στην παραγωγή του Νίκου Μουτσινά, ρίχνοντας τα πυρά του: «Αυτό το πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ξέρω ότι είναι κάτι από το οποίο θέλω να μείνω απέξω και προσπαθώ να μείνω απέξω. Και έχω αποφασίσει μάλιστα το 2022 να κλείσω εντελώς τα social media μου.

Πρέπει να βρω τη σωστή ημερομηνία για να το κάνω, αλλά θα το κάνω και αυτό, έτσι για να δω πώς είναι. Νιώθω πάντως ότι όλο αυτό το πράγμα το διδασκόμαστε. Κανένας δεν έρχεται με μίσος και κανένας δεν έχει μέσα του το γονίδιο του να κοροϊδέψει κάποιον. Μας το μαθαίνουν. Τα social media σ’το μαθαίνουν σίγουρα, η τηλεόραση έχει και αυτή το μερίδιό της και νομίζω επίσης ότι η κουλτούρα τού “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε” είναι μία κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα εξαιρετικά έντονα» ανέφερε για να συνεχίσει:

«Κοροϊδεύω»

«Και δεν διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς γι’ αυτό. Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω” τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο για να γελάσουμε», βάζοντας στο κάδρο τον Νίκο Μουτσινά! Έπειτα από όλα αυτά, ακόμη και παρουσιαστές άρχισαν να παίρνουν θέση (ο Βαγγελής Περρής, για παράδειγμα, πήρε σαφή θέση υπέρ τού Γιώργου Καπουτζίδη, πετώντας και αυτός τα καρφιά του για τον Μουτσινά)!

Τι γίνεται όμως από την πλευρά του τελευταίου; Ο Νίκος μπορεί να μην έδωσε συνέχεια, αλλά οι πιο παρατηρητικοί άκουσαν μια φράση που πέταξε στην εκπομπή του, όταν, κάνοντας χιούμορ με τη Βάνια, είπε: «Δεν πρόκειται να σ’τη σβουρίξω. Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη. Μπορεί να μην είναι γνωστό»! Εκτός και αν θέλει να δώσει συνέχεια σε έναν πόλεμο που ίσως μόλις ξεκίνησε…

Πηγή: espressonews.gr