«Στην αρχή ήταν δύσκολα, ζορίστηκα, χρειαζόταν να κάνω διάφορα από ‘δω και από ‘κει για να επιβιώσω»

Ο Γιώργος Καραμίχος μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αμερική, για τη προσωπική του ζωή και για το γιο του.

«Έμεινα εννέα χρονιά στο Λος Άντζελες, ο “Ήλιος” με έκανε να γυρίσω αλλά και γιατί είχαν παγώσει τα πάντα στην Αμερική. Μου είχε λείψει πολύ το ελληνικό φαγητό. Το πρώτο φαγητό που έφαγα με το που ήρθα στην Ελλάδα ήταν τα γεμιστά. Στην αρχή ήταν δύσκολα, ζορίστηκα, χρειαζόταν να κάνω διάφορα από ‘δω και από ‘κει για να επιβιώσω. Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς. Αυτές οι δυσκολίες που ζούμε εδώ είναι πρωτοκλασάτες. Έχω δει τον πατέρα μου να γονατίζει στο χωράφι, όταν έριχνε χαλάζι και κατέστρεφε τη δουλειά ολοκλήρου χρόνου. Πρόσφατα έκανα ένα μικρό πέρασμα από την ταινία του Ντέιβιντ Κρονενμπεργκ, ήταν εξαιρετική εμπειρία».

Και συνέχισε: «Ο γιος μου προτιμάει να μένει στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια έμενε μεγάλα διαστήματα εδώ. Δεν το συζητάει να γυρίσει πίσω. Αποφεύγω να βλέπω τηλεόραση με τα παιδιά μου, γιατί για τον γιο μου θέλω να είμαι μπαμπάς, όχι αυτός που αναγνωρίζουν οι άλλοι. Με την κόρη μου για χρόνια δεν ήταν εύκολη η σχέση μας, τώρα είναι εξαιρετική».

Όσο για το αν σκέφτεται το γάμο είπε: «Μια δυο φορές ήμουν κοντά στο γάμο, τελευταία στιγμή δεν προέκυψε. Μου πήρε χρόνια να συνδεθώ με την ευαισθησία μου και να αφεθώ, είχα θέμα δεν μπορούσα να κλάψω εύκολα στη ζωή μου».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr