Ο Γιώργος Λιάγκας την πρώτη μέρα της επιστροφής του στην εκπομπή «Πρωινό» δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Με αφορμή μια κουβέντα που έκαναν για το «Survivor» ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο παιχνίδι επιβίωσης λέγοντας πως: «H Ανθή έχει πάει στο «Survivor» γιατί εγώ την έψησα να πάει. Αλήθεια είναι». Στη συνέχεια μάλιστα διευκρίνισε την σχέση του με την συγκεκριμένη παίκτρια.

«Καθίσαμε ένα βράδυ μια ώρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε γιατί να μην πάει. Το κορίτσι αυτό είναι ένα κορίτσι που επί επτά χρόνια ψάχνει να βρει δουλειά στην τηλεόραση και επειδή λένε ότι έχει βύσμα – δε ξέρω πως είχε πάρει τότε την εκπομπή στην ΕΡΤ – αλλά αν είχε βύσμα με πατέρα πρώην Υπουργό της ΝΔ, θα μπορούσε να πάει στην ΕΡΤ και να είναι αν όχι παρουσιάστρια, ρεπόρτερ. Δεν άνοιξε η πόρτα της ΕΡΤ για την Ανθή Σαλαγκούδη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής είπε: «Ο Άρης ο Καβατζίκης, πριν κανένα χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη. Η Ανθή είναι φίλη μου.»

Πηγή: espressonews.gr