Ο Γιώργος Παρτσαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στη μάχη του με τον τζόγο, στους γάμους και στα παιδιά του αλλά και στη «Γη της ελιάς».

partsalakis818

«Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο. Σήμερα το μοναδικό μου πάθος είναι οι γιοι μου. Είπα στον μεγάλο μου γιο να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μου. Ο μικρός μου γιος μου είπε “Θέλω να γινώ ηθοποιός κινηματογράφου, όχι αυτές τις αηδίες που κάνεις εσύ”. Οι γιοι μου με καταλαβαίνουν πλέον ως άντρα, όχι μόνο ως πατέρα. Καταλαβαίνουν πως περνούσα, γιατί το περνούν».

partsalakis821

Όσο για την προσωπική του ζωή είπε: «Έχω κάνεις τρεις γάμους και αποφάσισα λόγω συνθηκών να μείνω μόνος. Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος. Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25ρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά.

partsalakisΣυγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω. Έχω δυο παιδιά τα οποία είναι 23 και 33 ετών. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά τους. Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου. Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό».

georgiou partsalakis 1

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη σειρά «Η γη της ελιάς»: «Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr