Ο Γιώργος Σουξές γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν αναφέρθηκε σε αυτή τη δουλειά.

Τηλεοπτικά μας έχετε χαρίσει πολλές και μοναδικές στιγμές. Ποια είναι η πιο σημαντική συνεργασία σας; Αυτή που ξεχωρίζετε;

Στο θέατρο και την τηλεόραση κάθε ρόλος ήταν ένα λιθαράκι για το τελικό οικοδόμημα. Αγάπησα όλους τους ρόλους που μου εμπιστεύτηκαν και πάντα προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα δεδομένων των συνθηκών. Όμως σημασία έχει και η γνώμη του κοινού. Ο ρόλος του Προύσαλη στις «Άγριες Μέλισσες» μου έδωσε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μέσα από τη δουλειά μου. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεσαι από τη δουλειά σου και όχι από οτιδήποτε άλλο κουτσομπολίστικο.202111021333070

Κοινά σημεία με τον τηλεοπτικό Προύσαλη από τις Άγριες Μέλισσες υπήρχαν;

Ναι υπήρχαν. Γενικά είμαι ήρεμος άνθρωπος, με χιούμορ (δεν το λέω μόνος μου, μην παρεξηγηθώ). Αγαπώ το δίκαιο και αντιμάχομαι την αδικία. Βοηθώ όταν μπορώ κάποιον που έχει ανάγκη και αυτά ήταν βασικά στοιχεία του Προύσαλη. Βεβαίως έρχονται στιγμές που λυγίζω, που απογοητεύομαι, που δεν βλέπω λύσεις όπως και εκείνος.

soukses

Τι ήταν η σειρά αυτή για εσάς και ποιο ήταν το μυστικό για την τόσο μεγάλη επιτυχία;

Είναι μια σειρά, μια περίοδος της ζωής μου ανεπανάληπτη. Τόσο μεγάλη επιτυχία ξαφνική και απρόβλεπτη. Τώρα βλέποντας τα πράγματα από απόσταση, μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Ένα υπέροχο σενάριο. Σκηνοθέτες με όραμα. Συντελεστές με προσοχή επιλεγμένοι. Ηθοποιοί που επιλέχθηκαν στους ρόλους μετά από 5, 6 και 7 ακροάσεις. Νέοι ηθοποιοί, ταλαντούχοι. Και φυσικά μια παράγωγη (ΚΑΠΑ STUDIOS) με τεράστια εμπειρία, αγάπη και πίστη σε αυτό το τόλμημα της περιόδου εκείνης. Ήταν μια ευτυχής συγκυρία πραγμάτων που δύσκολα συναντάς. Κυρίως όμως από όλους περίσσευε η αγάπη για ένα καλό αποτέλεσμα.

201911241342580

Η πιο δυνατή σκηνή που σας έχει μείνει χαραγμένη στην ψυχή από τη συγκεκριμένη δουλειά;

Τελικά αν και είχα επιλέξει 2/3 σκηνές που θα κουβαλάω για πάντα στην ψυχή μου, μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο από τις «Άγριες Μέλισσες». Όλοι μου λείπουν.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr