Μέσα στη μέρα αναμένεται να μεταβεί στον εισαγγελέα ο 32χρονος μετά την ομολογία του για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Η ομολογία του του 32χρονου το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τη δολοφονία της νεαρής συζύγου του προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες θέλοντας να δείξει προς τα έξω το προφίλ του θλιμμένου συζύγου.

Εντός της ημέρας θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Ο ίδιος αναμένεται να υποστηρίξει ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ρίξει τις ευθύνες στη γυναίκα του, υποστηρίζοντας ότι τον ζήλευε και συχνά μιλούσε υποτιμητικά για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Οι αντιφάσεις που οδήγησαν στη σύλληψή του

Οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τις αρχές στην ενοχή του.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής:

  • Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Παράλληλα, η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 π.μ. η λειτουργία της κάμερας στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Ωστόσο, οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα, σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.
  • Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.
  • Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα. Ειδικότερα, κατά πληροφορίες, εφαρμογή στο κινητό του δείχνει ότι έκανε βήματα την ώρα που θεωρητικά ήταν λιπόθυμος, από τις 4:50 το πρωί μέχρι τις 6:20, που δήλωσε αρχικά ότι συνήλθε. Επίσης, κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.

Επιπρόσθετα, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Τα παραπάνω στοιχεία οδήγησαν τον 32χρονος χθες εκ νέου στη ΓΑΔΑ ώστε να καταθέσει ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας. Έπειτα ωστόσο από μία μαραθώνια κατάθεση περίπου 8 ωρών ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζύγό του.

Πηγή: patrastimes.gr