Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, που μετά τον γάμο της με τον εφοπλιστή της γνωστής οικογένειας έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών τους, άρχισε τις καλοκαιρινές διακοπές της από τη Μύκονο, όπου πέρασε θαύμα οικογενειακώς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Πλέον η Σταρ Ελλάς 2003, η οποία διατηρεί το δικό της online shop με σανδάλια και σαγιονάρες που σχεδιάζει μόνη της, συνεχίζει το summer tour της για το 2020 στα νησιά του Αργοσαρωνικού, απολαμβάνοντας πάλι την ελευθερία της μετά την καραντίνα. Βλέπετε, τα οικονομικά θέματα του ζεύγους, που ταξιδεύει με το σκάφος του, είναι απολύτως τακτοποιημένα και σε αντίθεση με τους περισσότερους Ελληνες δεν περιμένουν τα επιδόματα από το κράτος για να μπορέσουν να ζήσουν.

Η Μαριέττα, ο Λέων και τα τρία παιδιά τους Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Απόδειξη; Τα καλοκαιρινά «κλικ» που ανεβάζει σχεδόν καθημερινά η πρώην παρουσιάστρια στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram, που είναι και το αγαπημένο της μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η ίδια είναι ιδιαιτέρως ενεργή σ’ αυτό. Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει σήμερα 16 Ιουνίου 2020; Για τη Μαριέττα και τον Λέοντα ο μήνας έχει 9 (κάθε μέρα!) και κανένας κορωνοϊός δεν είναι αρκετός να χαλάσει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους.

Πηγή: espressonews.gr