Δυναμική Αναμέτρηση Υποψηφίων στο Debate ΠαΣοΚ

Δυναμική Αναμέτρηση Υποψηφίων στο Debate ΠαΣοΚ

Χορταστικό το debate, με τη δυναμική και την χημεία μεταξύ των υποψηφίων να κεντρίζει το ενδιαφέρον περισσότερο από τις απαντήσεις που δόθηκαν. Οι δύο εξαιρετικοί συνάδελφοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες για την οργάνωση της διαδικασίας, όμως η δομή ήταν δύσκολο να παρακολουθηθεί.

Η κ. Γιαννακοπούλου μπήκε με επιθετικότητα και διατήρησε τη διάθεση να αμφισβητήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη, παραμένοντας συνεπής στις απόψεις της. Αντίθετα, η κ. Διαμαντοπούλου, παρά την σύγχρονη ατζέντα που παρουσίασε, δεν απέφυγε τον εκνευρισμό όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της για τις κατηγορίες που δέχτηκε. Ο κ. Γερουλάνος παρουσίασε ενδιαφέροντα τετ α τετ με τις ερωτήσεις, αποκτώντας θετικά σχόλια στα social media, αν και κάποιες απαντήσεις του ήταν δυσνόητες.

Ο κ. Κατρίνης εστίασε στην προσωπική του πορεία και το αφήγημα του πατριωτικού ΠαΣοΚ, συμπεριλαμβάνοντας μια επιτυχημένη παρέμβαση κατά του κ. Δούκα. Αξιοσημείωτο ήταν ότι ο κ. Ανδρουλάκης εμφάνιζε τη σιγουριά ενός έμπειρου ηγέτη και προσπαθούσε να διατηρήσει μια πιο ευχάριστη στάση.

Ωστόσο, δεν ήταν μία καλή βραδιά για τον Χάρη Δούκα, ο οποίος ενδέχεται να είχε περισσότερες προσδοκίες, καθώς το debate ήταν μια ευκαιρία για αυτόν. Η συνολική συνθήκη της αναμέτρησης κράτησε τις προσδοκίες σε χαμηλά επίπεδα, καθώς μεγάλος νικητής δεν αναδείχθηκε. Παρά τις όποιες τριβές, το ΠαΣοΚ έδειξε ότι μπορεί να λειτουργεί οργανωμένα και συντεταγμένα σε τέτοιες διαδικασίες.

Συνοψίζοντας, ήταν ένα ενδιαφέρον debate που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του στην προεκλογική περίοδο. Πηγή: tovima.gr