«Ο Κασσελάκης και το Τραγούδι που Ξεχωρίζει»

«Ο Κασσελάκης και το Τραγούδι που Ξεχωρίζει»

Ο Κασσελάκης έχει πλέον τραγούδι. Ο τίτλος του είναι “Οι κούκοι στα βουνά”, και όπως λένε οι πέρδικες και ο πετροκότσυφας, ο ήχος του μας θυμίζει λίγο Ρουβά, καθώς ανήκει στο είδος της soft rock μπαλάντας. Στους στίχους του διακρίνεται μια στιχουργική δεινότητα, μέρος της οποίας είναι: «Είμαστε φλόγα μέσα στην καρδιά, Είμαστε φως μέσα στο σκοτάδι, Αυτός είναι ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ και εγώ είμαι εδώ!» Ο «εγώ» πιθανότατα αναφέρεται στον ίδιο τον Κασσελάκη. Τα υπόλοιπα στοιχεία μοιάζουν λίγο φολκλόρ.

Αντίθετα, οι Δούκας και Κακλαμάνης δεν έχουν ακόμα τραγούδι. Ο Δούκας φαίνεται ότι δεν κατάφερε να αποκτήσει, πιθανώς λόγω των επιθέσεων που δέχτηκε από συνεργάτες του Ανδρουλάκη. Ο Κακλαμάνης δήλωσε ότι είναι ανάμεσα στους «τριάντα πιο θαρραλέους βουλευτές», αλλά η αγωνία του για τη συμμετοχή του στην πολιτική σκηνή παρέμεινε αδιευκρίνιστη.

Από την άλλη, η ανακοίνωση της ασφαλιστικής εταιρείας Syndea μας ενημέρωσε ότι ο Κ. Καραμανλής ανέλαβε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, εκφωνώντας λόγο στις 27/9. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του θέση και ελπίζουμε η πώληση προϊόντων να αυξηθεί.

Καταλήγουμε στο προφανές: ο Κασσελάκης βρίσκεται πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους πολιτικούς. Αν δεν εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να πάρει μέρος στη Γιουροβίζιον. Αντίθετα, η αγωνία των τριάντα θαρραλέων της ΝΔ, όπως του Σαλμά, παραμένει ανεξήγητη. Είναι πιθανό να αγωνιούν για την υποστήριξη του Καραμανλή ή για τις εξελίξεις στη Γιουροβίζιον. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: το τραγούδι του Κασσελάκη είναι αξιόλογο, αλλά η επιτυχία του στην Γιουροβίζιον φαντάζει ρίσκο.

Ίσως κάποια πρόσωπα, όπως ο προηγούμενος πρόεδρος, γνώριζαν καλύτερα πού να κατευθυνθούν οι προσπάθειές τους, αποφεύγοντας περιπέτειες και εστιάζοντας σε πιο σίγουρες επιλογές. Πηγή: tovima.gr