Για τον βιασμό δύο γυναικών που ήταν μισοναρκωμένες κατά τη διάρκεια επεμβάσεων αισθητικής κατηγορείται ο πλαστικός χειρουργός Ερικ Αντριου Σαλάτα από τη Φλόριντα.

Ο ιδιοκτήτης της κλινικής Pura Vida Medical Spa στη Νέιπλς συνελήφθη τη Δευτέρα, όταν μια 73χρονη τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τη «Naples Daily News», ανέφερε ότι λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα την είχε υποβάλει σε επέμβαση αισθητικής κατά την οποία της χορήγησε ως αναισθητικό υποξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «αέριο του γέλιου». Στη συνέχεια, ενώ ήταν ημιλιπόθυμη, ο γιατρός φέρεται ότι τη βίασε.

Ακολούθησε δεύτερη καταγγελία από 51χρονη πελάτισσα του Σαλάτα, η οποία κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο χειρουργός τής χορήγησε «αέριο του γέλιου» για να μην πονάει κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Με την ίδια δικαιολογία τής έδωσε να πιει ένα ποτό, πιθανώς τεκίλα, και της χορήγησε «αέριο του γέλιου» μέχρι που λιποθύμησε. Συνήλθε για δευτερόλεπτα δύο φορές, διαπιστώνοντας πρώτα ότι ο Σαλάτα τής έκανε στοματικό σεξ και πως ακολούθως είχε διεισδύσει μέσα της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr