Έξι σέξι αγρότες και τέσσερις εκρηκτικές αγρότισσες από τη Σκοπιά Φαρσάλων ποζάρουν με αέρα επαγγελματιών μοντέλων για το ημερολόγιο του 2021!

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Οι δέκα νέοι, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα μοντέλα του «Greece’s Next Top Model», τύπωσαν το νέο ημερολόγιο του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ο κάθε μήνας έχει τη δική του χάρη, με φωτογραφικά καρέ τους κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών τους.

Ύστερα από απουσία ενός χρόνου, καθώς πέρυσι δεν εκδόθηκε το ημερολόγιο, οι αγρότες κατάλαβαν ότι έλειψαν στο… κοινό τους και αποφάσισαν να μπουν φέτος πιο δυναμικά στο προσκήνιο, βάζοντας στη φωτογράφιση και τέσσερις πανέμορφες αγρότισσες από τη Σκοπιά! Μιλώντας στην «Espresso» ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Ηλίας Τσούτσος, ο οποίος ήταν κι ο εμπνευστής της ιδέας, είπε ότι όλοι τους ποζάρουν και φωτογραφίζονται κατά τη διάρκεια καθημερινών εργασιών στα κτήματα, στους στάβλους και στα συστήματα αρμέγματος.

«Οι λήψεις και τα χρώματα είναι διαφορετικά για να ταιριάζουν στους μήνες και την κάθε εποχή. Υπάρχουν, λοιπόν, κλικ μας όπου ταΐζουμε τα ζώα στον στάβλο και στο ύπαιθρο, αλλά και φωτογραφίες όπου αρμέγουμε τα ζώα με τον παραδοσιακό τρόπο και με τον σύγχρονο, δηλαδή με αρμεκτήριο. Σε άλλα καρέ σκαλίζουμε τα βαμβάκια, τραβάμε τα λάστιχα για το πότισμα, φορτώνουμε μπάλες με άχυρο για τα ζώα, τρυγάμε τα αμπέλια, μαζεύουμε τα καρύδια από τα δέντρα, σπέρνουμε τη γη» περιγράφει.

Ο 32χρονος Ηλίας, o οποίος είναι πτυχιούχος διαιτολογίας – διατροφολογίας αλλά δεν ακολουθεί το επάγγελμα που σπούδασε, εκτός από πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, είναι και πρόεδρος του κτηνοτροφικού αλλά και της κοινότητας του χωριού, μετά τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ίδιος φιλοδοξεί να φέρει με την παρέα του έναν αέρα αναγέννησης στο χωριό. Όπως είπε, όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το ημερολόγιο μπορούν να το παραγγείλουν από τη σελίδα του συλλόγου στο facebook, με την ονομασία Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς.

Πηγή: espressonews.gr