Η Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον  φόβο που είχε για τη συμμετοχή της στο μουσικό show «J2US».

«Όλο αυτό που έγινε με την πανδημία μας άλλαξε. Στην αρχή είπα ότι θα το δω σαν ευκαιρία να ξεκουραστώ. Μετά το τρίμηνο άρχισα να στενοχωριέμαι και να τα βάζω με τον εαυτό μου και εκεί που είπα δεν μπορώ άλλο, χτύπησε το τηλέφωνο και ήρθε το J2US. Έκανε αυτό που μου αρέσει και γνώριζα νέους ανθρώπους και άλλα πράγματα. Ήταν το κάτι διαφορετικό και ήταν όντως για εμένα μια διαφορετική εμπειρία. Άρχισα να αγαπώ περισσότερο αυτό που κάνω και να δοκιμάσω άλλα είδη μουσικής και έκανα νέες γνωριμίες», είπε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Γωγώ Τσαμπά δήλωσε: «Στην αρχή φοβόμουν την παρουσία μου στο J2US, νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω. Ήταν πολλές οι μέρες για να βγει όλο αυτό. Ήταν οι πρόβες και τα τραγούδια και στην αρχή έλεγα “θα τα πω;”. Δεν είχα τραγουδήσει ποτέ ξένα κομμάτια»

Πηγή: espressonews.gr