Ο Νικόλας Βαρθακούρης, γνωστός πλέον με το καλλιτεχνικό του όνομα «Good Job Νicky», βαδίζει στα χνάρια του Γιάννη Πάριου, ακολουθώντας ωστόσο τον δικό του μονοπάτι.

Ο 24χρονος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη έδωσε το βράδυ της Πέμπτης, την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει κάνει ήδη επιτυχία με τα τραγούδια του, αποκάλυψε τον λόγο που έκρυβε από όλους την επιθυμία του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

«Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ το δικό μου δρόμο. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα. Και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά», είπε αρχικά στην εκπομπή.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το πως προέκυψε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο «Good Job Nicky».

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου», είπε για το γεγονός ότι μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

Επίσης ο Νικόλας Βαρθακούρης μίλησε για τα περίεργα χρόνια της εφηβείας του ενώ τόνισε ότι δεν επηρεάστηκε ποτέ από το γεγονός ότι οι γονείς του είναι αναγνωρίσιμοι.

«Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ “μ@λ@κισμένο”, (συγγνώμη μαμά) αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι. Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακουρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη», τόνισε ο νεαρός τραγουδιστής.

Ο «Good Job Nicky» εξήγησε ότι δεν είναι αρνητικός σε μια καριέρα στο εξωτερικό, ωστόσο δεν θα ήθελε να ξεχάσει τις ελληνικές ρίζες του.

Τέλος, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε πάθει κρίσεις πανικού, γεγονός που τον ταλαιπώρησε. «Έχω περάσει κρίσεις πανικού τα τελευταία χρόνια. Πέρασα δύσκολα. Γι΄ αυτό το «Clouds» είναι το αγαπημένο μου τραγούδι. Μιλά για την εσωτερική μάχη…»

Δείτε τη συνέντευξη του «Good Job Nicky»:

Πηγή: espressonews.gr