Εδώ ο Ντάνος, εκεί ο Ντάνος, πού θα πάει τελικά ο Ντάνος;

Με το γνωστό παιχνίδι της τράπουλας που λέγεται παπάς μοιάζουν οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αφορούν τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου. Θα παρουσιάσει το επόμενο «Survivor»; Θα συνεργαστεί με τον Νίκο Κοκλώνη; Θα κάνει πάλι σίριαλ στον ΑΝΤ1; Μήπως θα παρουσιάσει τη «Φάρμα»; Και με το σίριαλ «Ezel» τι είχε συμβεί;

Ο ίδιος, νικητής του πρώτου «Survivor» του Σκάι, μιλώντας στο «ok!» τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με τα επόμενα βήματά του στη μικρή οθόνη. «Δέχτηκα όντως ένα τηλεφώνημα για το ενδεχόμενο της παρουσίασης του “Survivor”. Κάναμε μια μικρή κουβέντα» είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν έχει κάνει ραντεβού με την παραγωγή, αλλά, αν του προταθεί, θα πει «όχι».

Συνάντηση με Κοκλώνη

«Με τον Νίκο Κοκλώνη συναντηθήκαμε πριν από έναν μήνα και συζητήσαμε διάφορα πράγματα» γνωστοποίησε ο Ντάνος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, αναφέροντας ένα ριάλιτι επιβίωσης, μυθοπλασία και άλλα.

«Συζητήσαμε και για το “J2US”, αλλά δεν έχω καλή φωνή» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα αναλάμβανε κάτι απλά και μόνο για να βρίσκεται στην τηλεόραση. «Με τον Ανδρέα Γεωργίου θα συνεργαζόμουν ξανά. Εκείνος μού έδωσε βήμα να ξεκινήσω στη μυθοπλασία» είπε, ενώ διευκρίνισε ότι δεν του έχει γίνει πρόταση για τις «Αγριες μέλισσες», αλλά για τη μεταφορά του τουρκικού σίριαλ «Ezel» στα ελληνικά δεδομένα, που όμως δεν προχώρησε.

Ενώ λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάπως ξεμπέρδεψε τα πράγματα μέσω της εν λόγω συνέντευξής του, το πρωί της Τετάρτης συνεργάτης της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», στο Star, αποκάλυψε πως, πέρα από την εταιρία παραγωγής του Κοκλώνη, βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή του σε σίριαλ και για την παρουσίαση της νέας «Φάρμας». Κι άντε πάλι… εδώ παπάς, εκεί παπάς.

Πηγή: espressonews.gr