Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Κόλλησε κορονοϊό και ήταν δύσκολα καθώς εδώ και λίγο διάστημα κοιμάται με οξυγόνο καθώς έχει άπνοιες λόγω βάρους.

grigorisarnaoutoglou.official 245165711 1174957326327205 6203343272228424716 n

«Είμαι καλύτερα. Υπάρχει ένα κύμα κορονοϊού, εγώ ευτυχώς το κατάλαβα από την πρώτη ημέρα. Έκανα εξέταση αίματος και τώρα που είμαι καλά, βγήκα. Δόξα το Θεό. Θα πάμε διακοπές στην Ελαφόνησο, 15 μέρες θα πάρω και τον Αναστάση μαζί μας».

grigoris arnaoutoglou

Ενώ αναφέρθηκε και στο «Athens Pride»: «Αυτό που συνέβη με το Athens Pride και τα παιδιά που θέλουν να κάνουν αυτή την παρέλαση, θέλουν να στείλουν αυτό το μήνυμα, είναι γιατί ακόμη βρισκόμαστε σε αυτή την μετάβαση.

arnaoutoglou 1 Για να φτάσουμε στην ισορροπία, από τη μία ήταν το ένα άκρο, το δύσκολο, που αυτά τα παιδιά δεν μπορούσαν να εκφραστούν και τώρα πάμε στο άλλο άκρο που από τη μία θέλουν να εκφραστούν, θα έρθουν σιγά σιγά τα χρόνια και αυτό θα κοπάσει. Θα θεωρείται κάτι πλέον λογικό και δεδομένο ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει πάντα με σεβασμό και στην κοινωνία και στον δίπλα μας. Πάντα με αγάπη».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr