Στη Μύκονο ζει το τελευταίο διάστημα -λόγω του lockdown- με τη σύντροφό του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ετοιμάζεται για τον πολιτικό γάμο του με την Ελένη Τσιριγκάκη, όπως έγραψε πρώτη η «Espresso»! Το ζευγάρι έχει αναβάλει δύο φορές τον γάμο του, λόγω Covid-19, αλλά τώρα θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου στις 15 Ιουλίου.

«Mια κορούλα»

Ο γάμος δεν είναι το μόνο ευχάριστο που περιμένει το ζευγάρι, αφού αναμένεται σύντομα να υποδεχθεί και το πρώτο του παιδί. Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» και στην Ολγα Λαφαζάνη, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποκάλυψε πως θα γίνει ξανά πατέρας -έχει έναν γιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στις 15 Ιουλίου παντρεύομαι με πολιτικό γάμο το Ελενάκι. Μας τον ακύρωσαν δύο φορές τον θρησκευτικό, λόγω Covid. Η τρίτη είναι η φαρμακερή. Δεν τη γλίτωσα. Η Ελένη είναι έγκυος. Πέρασε δύο πολύ δύσκολους μήνες στην αρχή της εγκυμοσύνης, γιατί έπρεπε να είναι συνέχεια ξαπλωμένη. Τώρα όλο αυτό έχει περάσει, γιατί έχουμε καβαλήσει τον τρίτο μήνα… Τώρα μας έχει έρθει η χαρά και η προσμονή. Δεν το είχαμε σε πλάνο ή πρόγραμμα. Δεν το είχαμε σχεδιασμένο, μας το έφερε ο Θεός. Μπορεί να μας χαρίσει μια κορούλα!»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr