Η Αγγελική Ηλιάδη αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα του τεστ που έκανε για τη νόσο Covid-19! «Άλλο η δυσπιστία, άλλο η ανοησία» σχολίασε σε σχετικό story που ανέβασε στον instagram-ικό λογαριασμό της, δείχνοντας το εκτυπωμένο έγγραφο που της δόθηκε από τον γιατρό την ημέρα που διαγνώστηκε θετική.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Αγγελική Ηλιάδη έκανε γνωστό ότι είναι φορέας του ιού.

«Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση. Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό έχω να πω απλά προσοχή… Προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας… Θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ό,τι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε» είχε πει τότε, πάλι μέσα από το Instagram, η τραγουδίστρια.

Φαίνεται όμως πως δεν έπεισε κάποιους, οι οποίοι της την… έπεσαν κιόλας με σχόλια αμφισβήτησης. Η Αγγελική, που δεν μασάει τα λόγια της, τράβηξε φωτογραφία το έγγραφο με τα αποτελέσματα και τους τα… έτριψε στα μούτρα. «Άλλο πράγμα η δυσπιστία και άλλο η ανοησία… Επειδή έχει κουράσει το θέμα και δεν αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για την υγεία μας κι επειδή επίμονα μου το ζητήσατε. ορίστε… Προσοχή προσοχή προσοχή» έγραψε η αοιδός.

Πηγή: espressonews.gr