Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Χώρισε η Ιωάννα Τούνη με το παλικάρι της και είναι πλέον ελεύθερη κι ωραία και το έριξε στις βόλτες!

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», η μοιραία ξανθιά και ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Χρήστος Τσεβρεντζής δεν είναι πια μαζί και αυτή τη φορά ισχύει και είναι οριστικό κι αμετάκλητο.

Μπορεί και στα μέσα Μαΐου να υπήρξαν φήμες για χωρισμό του ζευγαριού, ωστόσο τότε ο επιχειρηματίας τις είχε διαψεύσει. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι αλλιώς. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι του, όπου έμεναν μαζί, και μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πήρε το αεροπλάνο και κατέβηκε στην Αθήνα…

«Υπήρχαν κάποιοι παράγοντες και τσακώθηκαν πριν από καιρό… δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Η Ιωάννα ήρθε στην Αθήνα… Και σταμάτησε να ανεβάζει stories. Πού ήταν; Τι έκανε; Η Ιωάννα Τούνη πήγε στα Καμένα Βούρλα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου… Πήγαν για μια δουλειά στην Εύβοια και μετά βρέθηκαν στα Καμένα Βούρλα, όπου σταμάτησαν και έφαγαν σε ταβέρνα και πολλοί τους είδαν και είπαν ότι είναι μαζί, αλλά δεν ισχύει…» ανέφεραν χαρακτηριστικά στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Πηγή: espressonews.gr