Μια «κόντρα» που κρατά 23 χρόνια στο ελληνικό πεντάγραμμο και στην εγχώρια μουσική αγορά, αλλά και γενικότερα στον χώρο του θεάματος, θα λήξει στο Open τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων!

H πολυαναμενόμενη μουσική συνάντηση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, με την απόλυτη σταρ Άννα Βίσση και τη δημοφιλή Δέσποινα Βανδή να συμπράττουν στο τηλεοπτικό πλατό, αναμένοντας να βάλουν «φωτιά» στην τηλεθέαση αλλά και στο κέφι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δύο καταξιωμένες τραγουδίστριες, με τη δική τους ξεχωριστή και επιτυχημένη διαδρομή στην εγχώρια μουσική βιομηχανία, ετοιμάζουν μια εμφάνιση-έκπληξη στον τελικό του μουσικού σόου «Just The 2 Of Us», με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Όπως φημολογείται, ιδιαίτερο ρόλο στη σύμπραξη Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή διαδραμάτισε και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας Panik Entertainment Group Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και οι δύο τραγουδίστριες ανήκουν στο δυναμικό της.
Η επί σκηνής συνάντησή τους στο λαμπερό και επιτυχημένο σόου του Open προβλέπεται να είναι η μεγάλη τηλεοπτική και μουσική στιγμή της χρονιάς, η οποία θα κάνει τις κακές γλώσσες να σωπάσουν, αλλά ίσως είναι και η αρχή για μια επικείμενη συνεργασία στην αθηναϊκή νύχτα, όταν ανοίξουν, κορονοϊού επιτρέποντος, οι μεγάλες πίστες!

Η τελευταία φορά που οι δύο σταρ μοιράστηκαν την ίδια σκηνή ήταν περίπου πριν από μία δεκαετία, όταν συμμετείχαν σε μια απονομή των MAD Video Music Awards τo 2009, ωστόσο τότε δεν υπήρξε κοινό στιγμιότυπό τους μπροστά στην κάμερα, ούτε στα παρασκήνια της βραδιάς.

Στον τελικό του «J2US», η Άννα θα εμφανιστεί στη σκηνή του και θα ερμηνεύσει για 20 λεπτά μεγάλες επιτυχίες της. Η Δέσποινα θα βρίσκεται, όπως κάθε Σάββατο, σε μία από τις 4 θέσεις της κριτικής επιτροπής, αλλά θα ανέβει και στη σκηνή και θα συναντήσει την Άννα μουσικά. Οι δυο τους θα έχουν να πουν πολλά και να εξηγήσουν στους θαυμαστές τους αν πράγματι έχουν αυτή την κόντρα ή τη συντήρησαν άλλοι!

Οι «βανδικοί» και οι «βισσικοί» θα ενωθούν στις 26 του μήνα! Λέτε να ακούσουμε τη Βανδή να τραγουδά Βίσση και τη Βίσση να τραγουδά Βανδή;

Πηγή: espressonews.gr