Τι τρέχει με το κορίτσι του Πέτρου Κωστόπουλου και τον νιόπαντρο Στηβ Μιλάτο; «Τα συνηθισμένα», όπως λέει και το νέο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos ΕΜΙ.

Μην πάει όμως το μυαλό σας στο… πονηρό! Ο φλογερός έρωτας της 26χρονης τραγουδίστριας με τον 66χρονο πρώην εκδότη -που αποκαλύφθηκε πρόσφατα- καλά κρατεί!

Οσο για το γνωστό μοντέλο, το οποίο στις αρχές Ιανουαρίου εγκατέλειψε το κλαμπ των singles και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αννα Παπαϊωάννου, ανέλαβε χρέη guest star στο βιντεοκλίπ που ανέβηκε στο YouTube μαζί με το νέο κομμάτι της Κατερίνας Λιόλιου.

«Τα συνηθισμένα» είναι μία δυνατή αισθαντική μπαλάντα, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Το τραγούδι μιλάει για όλα εκείνα που μένουν πίσω όταν ένας έρωτας έχει τελειώσει για τον έναν από τους δύο, ενώ όπως μάθαμε οι στίχοι του είναι βασισμένοι σε αληθινή ιστορία.

Το timing

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Στηβ Μιλάτος υποδύονται το ζευγάρι στο κινηματογραφικό βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης και η «χημεία» μεταξύ τους στα πλάνα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Είναι γεγονός πως δεν υπήρχε καλύτερο timing για την κυκλοφορία του εν λόγω single, καθώς η Κατερίνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω της αποκάλυψης της σχέσης της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και της πρωτοχρονιάτικης απόδρασής τους στο κοσμοπολίτικο (και ελεύθερο!) Ντουμπάι.

Πηγή: espressonews.gr