Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ντύθηκε νυφούλα για ακόμη μία φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης που έκανε με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά από τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, φαίνεται να εστιάζει στα επαγγελματικά της, σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Δεν έχω πάρει από φόβο το νυφικό. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τον γάμο με τον Αριστομένη να θυμάμαι, οπότε όλο αυτό το σκηνικό το έχω ωραία στο μυαλό μου», είπε αρχικά η γνωστή instagramer και πρόσθεσε: «Στα σχέδιά μου στο μέλλον έχω το να κάνω οικογένεια. Τον γάμο τον έχω απομυθοποιήσει λίγο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον πλαστικό χειρούργο αλλά και για το πως είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

«Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δεν μπορείς να πάρεις αμέσως διαζύγιο, γιατί πρέπει να το σκεφτείς καλά. Γι’ αυτό κάναμε και το διάλειμμα. Τώρα είμαστε στη φάση που οριστικοποιείται το διαζύγιό μας, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Έχουμε ουσιαστικές σχέσεις και η αγάπη παραμένει πάντα. Δεν ήταν η αλήθεια ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης. Υπήρχαν άλλα θέματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια εκείνη απάντησε: «Αυτή η χρονιά είχε πολλές προτάσεις και είναι 2 αυτές που συζητάμε», ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε ότι ενδέχεται να τους δούμε να πρωταγωνιστούν μαζί σε μία θεατρική παράσταση.

Πηγή: espressonews.gr