Βραδινή έξοδο έκανε η Αλεξία Μπακογιάννη.

Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη ντυμένη total black πήγε στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο θέατρο «Άλσος». Σε συνέντευξή της είχε ρωτηθεί πώς ξέφυγε από το «μικρόβιο» της πολιτικής. «Κοίτα, η πολιτική είναι µικρόβιο. Δεν ξεφεύγεις ποτέ εντελώς. Ειδικά εάν έχεις πέσει στη µαρµίτα από µικρός. Όµως, η ουσία της πολιτικής είναι το δόσιµο, η δηµιουργία. Όσο και εάν δεν το πιστεύουν πια πολλοί αυτό.

Πολιτική κάνουν οι άνθρωποι στη µεγάλη τους πλειονότητα, διότι πιστεύουν ότι µπορούν και θέλουν κάτι να αλλάξουν. Αν το πετυχαίνουν ή όχι, αν το κάνουν καλά ή όχι, αν υπάρχουν και οι κακοί, αυτό είναι άλλη ιστορία. Εν αρχή, όµως, το δόσιµο. Να κάνουµε τον κόσµο καλύτερο. Για µένα αυτό ήταν εξαιρετικά σηµαντικό. Αλλά ήθελα να το κάνω µε τρόπο µου. Και πιστεύω ότι από ένα άλλο µετερίζι το καταφέρνω.

Επηρεάζω αλλιώς έναν άλλο κόσµο προς ένα καλύτερο µέλλον. Νιώθω περήφανη για τις προτάσεις που κάνουµε στους πελάτες µας, για τους 50 εργαζοµένους που έχει η αία relate, για τον τρόπο που αντιµετωπίζω τους προµηθευτές µου. Ο τρόπος που δουλεύουµε θέλω να πιστεύω ότι κάνει τον κόσµο −έστω− λίγο καλύτερο».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr