Ακούγεται απίστευτο, αλλά θα το ζούσαμε και αυτό στην ελληνική τηλεόραση στην περίπτωση που θα ακουγόταν το «ναι».

Ο τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης ανάμεσα σε περισσότερα από 70 ονόματα της λίστας του για τους υποψήφιους διαγωνιζομένους του «Just the 2 of us» είχε και αυτό της Ολγας Τρέμη, της άλλοτε σιδηράς κυρίας του δελτίου ειδήσεων του Mega, που προσφάτως πέρασε και δεν ακούμπησε και από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής!

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Κοκλώνη, ο ίδιος τόλμησε και έκανε πρόταση για να συμμετάσχει στην 69χρονη δημοσιογράφο με τις σπουδές στις Ουρσουλίνες, τις εξεζητημένες στιλιστικές εμφανίσεις και την προτίμηση στο ΚΚΕ!

Προς απογοήτευση, όμως, των τηλεθεατών η μικρή οθόνη δεν θα ζήσει άλλη μια «ένδοξη» στιγμή της ιστορίας της, μια και στην «κόκκινη» Ολγα φάνηκε αστεία ακόμα και η σκέψη ότι θα μπορούσε να ανέβει στη σκηνή του «JΤ2U» και να το έριχνε στο κούνημα και στον χορό. Έτσι, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το συζητήσει, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που αντικρίσαμε την Όλγα Τρέμη στο γυαλί ήταν πριν από μερικούς μήνες, όταν παρουσίαζε στην ΕΡΤ την εκπομπή «10». Η ίδια είχε παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους, όμως η αλήθεια της τότε αποχώρησής της μάλλον κρύβεται στα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πηγή: espressonews.gr