Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Της… κακομοίρας στην πρωινή ζώνη του Open, με τους Ντόρα Κουτροκόη και Ακη Παυλόπουλο να αναλαμβάνουν εκείνοι τελικά, με μια εκπομπή, την πρωινή ενημέρωση στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Η πρωινή ενημέρωση θα ξεκινά από τα χαράματα, από τις 06.00, και θα τελειώνει στις 10 το πρωί, με αποτέλεσμα να πέφτει αυλαία στο «Ώρα Ελλάδος». Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τους τηλεθεατές (από τις 5.30 έως τις 7.00 το πρωί) μέχρι τις 3 Ιουλίου και μετά φινίτο! Παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, η ενοποίηση της πρωινής ζώνης τούς αφήνει εκτός δράσης. Μια ενοποίηση όμως που, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», έχει άρωμα από… Mega – παλαιό και νέο!

Ο ισχυρός άνδρας

Η έλευση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου (που έχει συνδέσει το όνομά του με το Mega ως διευθυντής ειδήσεων) στο Open τον Απρίλιο του 2020, οπότε ανέλαβε τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, φαίνεται ότι επηρέασε και τις πρωινές εξελίξεις στο κανάλι, καθώς, όπως ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του κτιρίου της λεωφόρου Μαρκοπούλου, ο ισχυρός άνδρας του Open έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ενοποίηση της πρωινής ζώνης.

Όμως και το… νέο Mega έβαλε το χέρι του για τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη του Open. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα σιγοψιθυρίζουν πως παρουσιαστής του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη, που τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για συγκεκριμένο πρόσωπο του Open, είχε ιδιαίτερη ανάμειξη στις εξελίξεις στο κανάλι του Ιβάν και επηρέασε τα γεγονότα. Προφανώς αντί να ασχοληθεί με τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής του έχει άλλες… έγνοιες.

Όπως και να έχει, το Open είναι ένα κανάλι που έχει μπρος και πίσω από τις κάμερες το… άρωμα του Mega. Στο κανάλι βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά η δημοσιογράφος Λίνα Δρούγκα (σύζυγος του Χρήστου Παναγιωτόπουλου), ο Σωτήρης Δανέζης, ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης, η Μίνα Καραμήτρου… Λέτε στον σταθμό να εμφανιστεί και η Ολγα Τρέμη, πρώην σύζυγος του Χρήστου Παναγιωτόπουλου; Στον πλανήτη της TV όλα είναι πιθανά…

Πηγή: espressonews.gr