Από τις πίστες και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στα νυχτερινά μαγαζιά (πριν σκάσει ο εφιάλτης της πανδημίας) πίσω από το ταμείο πρακτορείου ΟΠΑΠ!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Η Αννα Φλωρινιώτη, κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, ένεκα της κατάστασης με τα κλειστά μαγαζιά λόγω του κορονοϊού, αποφάσισε να κάνει στροφή στη ζωή της και να ανοίξει πρακτορείο ΟΠΑΠ!

Μάλιστα, το opening έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στους πολύπαθους πράκτορες να ανοίξουν τα καταστήματά τους ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το παρατεταμένο lockdown έχει «γονατίσει» οικονομικά πολλούς κλάδους. Καλλιτέχνες και ηθοποιοί έχουν χτυπηθεί αλύπητα και έτσι αρκετοί εξ αυτών αναγκάζονται να βρουν άλλες πηγές εσόδων, κάνοντας δουλειές τελείως διαφορετικές από το αντικείμενό τους. «Θύμα της κυβέρνησης» έπεσε και η Αννα Φλωρινιώτη, η οποία αναγκάστηκε να δοκιμαστεί σε κάτι τελείως διαφορετικό από τα καλλιτεχνικά για να επιβιώσει οικονομικά, ανοίγοντας πρακτορείο ΟΠΑΠ. Μάλιστα δουλεύει καθημερινά και βρίσκεται πίσω από την ταμιακή μηχανή στο νέο της κατάστημα στην Ανω Γλυφάδα, εξυπηρετώντας με το πιο ωραίο χαμογελό της τους πελάτες!

Η ίδια μίλησε στην «Espresso» για το πώς πήρε την απόφαση για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημά της: «Με την κρίση που βιώνουμε ως καλλιτέχνες περνάμε πολύ δύσκολα οικονομικά. Δεν μπορούσα να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας πότε θα ανοίξουν τα νυχτερινά μαγαζιά και αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Πλέον ο κόσμος έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Θεό και στην τύχη. Θα είμαι πολύ χαρούμενη να δω κάποιον να φεύγει από το πρακτορείο μου κερδίζοντας το Τζόκερ ή να είναι τυχερός στα άλλα παιχνίδια. Δουλεύω καθημερινά στο πρακτορείο από το πρωί μέχρι το βράδυ και με κάνει πολύ χαρούμενη αυτό, διότι έρχομαι σε επαφή με κόσμο, κάτι που μου είχε λείψει τόσο πολύ λόγω της καραντίνας» εξηγεί η κόρη του δημοφιλούς τραγουδιστή!

H εντυπωσιακή τραγουδίστρια, που στο παρελθόν είχε δραστηριοποιηθεί ξανά επιχειρηματικά ανοίγοντας γραφείο συνοικεσίων, υπογραμμίζει την έκπληξη των πελατών όταν τη βλέπουν στο ταμείο του πρακτορείου της:

«Στο παρελθόν είχα γραφείο συνοικεσίων. Οπως είναι τύχη να βρεις τον σύντροφο της ζωής σου, άλλο τόσο είναι τυχερό να κερδίσεις λεφτά. Οπότε αυτά τα δύο συνδέονται μεταξύ τους. Οι πελάτες ξαφνιάζονται όταν με βλέπουν πίσω από την ταμιακή μηχανή στο πρακτορείο! Με ρωτάνε τι αγώνες να παίξουν στο Στοίχημα! Επίσης υπάρχουν πολλές γυναίκες που έρχονται και παίζουν. Θα μπορούσα να πω ότι οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες, καθώς αισθάνονται άνετα βλέποντας μια κοπέλα μέσα σε ένα πρακτορείο» λέει η Αννα Φλωρινιώτη.

Πηγή: espressonews.gr