Εργαζόμενη γηροκομείου στις ΗΠΑ έχει κάνει όλο το TikTok να λιώσει, από τη στιγμή που δημοσίευσε ένα βίντεο με μια ηλικιωμένη και την αντίδρασή της για το χριστουγεννιάτικο δώρο που έλαβε.

@bekarir#dementia #Covid #senoirs #Nanny #Tiger #Love♬ original sound – Beka Fitz

Δεν είναι ξεκάθαρο από το βίντεο εάν η Φρέντα έχει οικογένεια ή αν δεν επιτρέπεται να δει τους αγαπημένους της λόγω της πανδημίας.

Από τον Σεπτέμβριο, στα γηροκομεία στα οποία δεν υπάρχουν κρούσματα επιτρέπονται κάποιες επισκέψεις, αλλά οι πολιτικές διαφέρουν πολύ από πολιτεία σε πολιτεία, ακόμη και εντός πολιτειών.

«Πού το βρήκες», ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο η Φρέντα. «Τον βρήκα στο κατάστημα!» απαντά ο φροντιστής ο οποίος στη συνέχεια της εξηγεί ότι αγόρασε την τίγρη για εκείνη, ως χριστουγεννιάτικο δώρο.
«Λοιπόν ευχαριστώ», του απάντησε στη συνέχεια η Φρέντα. «Είναι το ωραιότερο δώρο».

Το βίντεο, ανέβηκε στο ΤikTok στις 14 Δεκεμβρίου, έχει προβληθεί πάνω από 4,8 εκατ. φορές.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο TikTok έδειξαν γρήγορα την αγάπη τους για τη Φρέντα, με κάποιον να λέει ότι η φωνή της ήταν τόσο καθαρή που θα έπρεπε να της δοθεί ρόλος ως πριγκίπισσα της Disney.

«Η Φρέντα μπορεί να έχει άνοια, αλλά μπορεί να αντιληφθεί ότι της λείπει να εκδηλώνει την αγάπη της».

Ένας τρίτος χρήστης του TikTok σχολίασε: «Αυτό άγγιξε την καρδιά μου, σας ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε την ευτυχία της».

Και ένα τέταρτο απάντησε στο βίντεο λέγοντας: «Αυτή είναι η πιο γλυκιά κυρία που υπήρξε ποτέ».

Η υπάλληλος του γηροκομείου πάντως ανέβασε στη συνέχεια και ένα ακόμη βίντεο με την Φρέντα, αγκαλιά με το λούτρινο, να διαβάζει για το… μίνι χαμό που έκανε το βίντεό της.

@bekarirFreda reading about all the love. Thank you all 🥰❤️ #dementia #tiger #senoirs #Freda #Tiger #christmas #Covid #thankyou

♬ original sound – Beka Fitz

Πηγή: patrastimes.gr