Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η καταγγελία της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα, για ξυλοδαρμό. Η Μαρία Δεληθανάση εκμυστηρεύτηκε ότι ο γνωστός τραγουδιστής την χτυπούσε ακόμα και όταν ήταν έγκυος. Οι δηλώσεις της αυτές έγιναν και η αιτία για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από την εκπομπή «Your Face Sounds Familiar» όπου συμμετείχε.

Η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου έδωσε το δικό της σχόλιο στο εξώδικο που έστειλε ο πρώην άντρας της στα ΜΜΕ και το χαρακτήρισε: «ως αναμενόμενο. Η “φίμωση” είναι μια συνήθης πρακτική χειραγώγησης που ανέκαθεν χρησιμοποιείται για να αποκρύπτεται η αλήθεια. Όπως την ασκούσε σε εμένα, έτσι προσπαθεί να την ασκήσει και στα μέσα. Δεν μου κάνει εντύπωση».

Όσον αφορά τις δικαστικές αποφάσεις που κοινοποίησε ο Κώστας Δόξας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η πρώην σύζυγος του ανέφερε ότι: «πρόκειται για απόσπασμα του δικόγραφου και συγκεκριμένα δικές του δηλώσεις και σε καμία περίπτωση απόφαση δικαστηρίου. Αφορά στη διατροφή και την επιμέλεια. Όχι στην αγωγή διαζυγίου, ούτε στη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Η αγωγή διαζυγίου θα δικαστεί στις 19/11/21 και η μήνυση για ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα αυτήν τη στιγμή και αναμένουμε εξελίξεις. Γίνεται μια μεθόδευση αλλά ανεπιτυχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ενδιαφέροντος από το βασικό ζήτημα. Αυτό του ξυλοδαρμού και της βίας. Δεν υπάρχει καμία αθωωτική απόφαση για τα περιστατικά βίας καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει δικαστεί ακόμη», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Κώστα Δόξα:

Πηγή: espressonews.gr