Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια, σχετικά με το κατά πόσο τηρήθηκαν τα μέτρα κατά της διασποράς του ιού.

Μία αιχμηρή τοποθέτηση έκανε η Καίτη Γαρμπή σχετικά με αυτό το θέμα μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Ιnstagram χαρακτηρίζοντας την, έμμεσα, εγωπαθή.

«Έχουμε τεράστια ευθύνη εμείς τα δημόσια πρόσωπα απέναντι στο κοινό και τον κόσμο που απαρτίζει την μουσική κοινότητα, να εκφράζουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες μας πάνω απ όλα με ασφαλή τρόπο.

Είναι άδικο να κινδυνεύει η δημόσια υγεία και η οικονομική επιβίωση ενός ολόκληρου κλάδου από την εγωπάθεια και την ανευθυνότητα συναδέλφων και λοιπών εμπλεκομένων.

Δεν μπορούμε να στοιβάζουμε χιλιάδες κόσμου χωρίς μέτρα και αποστάσεις. Έχουμε καλλιτεχνική δύναμη, μη τη μετατρέψουμε σε κοινωνική ανευθυνότητα παιδιά».

Από την άλλη μεριά, η Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το άφησε να περάσει έτσι, και δημοσίευσε στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο από τη συναυλία που προκάλεσε τόσο μεγάλο σάλο, δίνοντας τη δική της απάντηση.

«Η μουσική είναι φάρος που φωτίζει μην μου μιλάτε για σκοτάδια… Κατράκειο 12/9/2020 μαγική βραδιά. Σύνολο θεατών 58%…

Κάντε ένα ζουμ να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία… Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς. Σας περιμένω στη Θεσσαλονίκη 23/9 Τετάρτη …σας αγαπώ…❤️».

Πηγή: espressonews.gr