Ο Μπο μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τις δηλώσεις της Καρολίνας «τι θα κάνει, θα με σκοτώσει;».

mpo karolina 1

«Ο κόσμος έχει μια άποψη, είδε κάποια πράγματα, εγώ είμαι καλά πάντως. Ό,τι έγινε, έγινε παιδιά. Δεν παρεξηγούμε τίποτα, όλα είναι καλά. Η κοπέλα όντως μου έστειλε ένα μήνυμα, δεν χρειάζεται να συζητήσουμε περαιτέρω. Το είδα παρέα με όλη την Ελλάδα το συμβάν αυτό, ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του κι όχι από εμένα. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση».

mpo

Όσο για τις δηλώσεις της μητέρας της Καρολίνας είπε: «Η μάνα είναι μάνα, αγαπάει το παιδί της και το προστατεύει είτε με τον σωστό είτε με τον λάθος τρόπο. Μπορεί να παρασυρθεί. Δεν κοινοποίησα εγώ τη σχέση μου, η σχέση αυτή κοινοποιήθηκε μέσω του Instagram από δικά της στορις πρώτα και μετά το ανακοίνωσαν οι φίλες της. Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις, ήταν ένα ωραίο και δυνατό πράγμα που είχε προοπτικές στα δικά μου μάτια αλλά από εκεί και πέρα ήταν κάτι που κράτησε έναν μήνα, οπότε δεν είναι και κάτι που θα με στιγματίσει.202107052055090.IMG 6987

Και ο Μάριος και η Καρολίνα ήταν στη ζωή μου, ο ένας φιλικά κι ο άλλος ερωτικά. Πιο πολύ σε επηρεάζει λόγω της ανθρώπινης σχέσης όχι τόσο της προσωπικής. Αυτά συμβαίνουν. Αποκλείω 100% το ενδεχόμενο να μπω στο “Survivor All Star”».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr