Με μία νέα δοκιμασία ξεκίνησαν οι παίκτες του MasterChef την εβδομάδα τους, στην οποία κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα άσπρο και ένα μαύρο κουτί γι’ αυτό που είχαν να παρασκευάσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πειράζοντας μία από τις παίκτριες, ανέφερε το τραγούδι «Άσπρο – Μαύρο», υποστηρίζοντας ότι είναι της Καίτης Γαρμπή. Κάποιοι… μπερδεύτηκαν και τον «μάλωσαν», λέγοντας του ότι το τραγούδι αυτό το έχει τραγουδήσει η Αλέξια και όχι η… Καιτούλα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλοντας να διορθώσει αυτό το λάθος, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο twitter, ξεκαθαρίζοντας ότι το εν λόγω τραγούδι είναι της Καίτης Γαρμπή.

Ο γνωστός κριτής, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους έγραψε τους στίχους από το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Άσπρο ή μαύρο, ή φεύγεις ή μένεις εδώ, μην το μπερδεύεις, η αγάπη είναι για δυο. Άσπρο ή μαύρο, για μένα γίνε τρελός, κι ό,τι προκύψει, στα ύψη ο πυρετός…. (ακούς εκεί… Δε το έχει πει η Γαρμπή… Σας παρακαλώ πολύ..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τελικά, τα τραγούδια με τίτλο «Άσπρο Μαύρο» είναι δύο και τα έχουν πει σε διαφορετικές στιγμές η Καίτη Γαρμπή και η Αλέξια.

Πηγή: espressonews.gr