Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μέσα από μία ανάρτησή της στο instagram, άφησε αιχμές σχετικά με έναν καταξιωμένο chef, που φαίνεται να αντέγραψε την συνταγή της για την «γαλατόπιτα Μάνης».

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!!Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου για πολλά χρόνια.

Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου. Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012.

Ε, τώρα αν βγάλεις το αμύγδαλο και βάλεις το καρύδι ή βάλεις διαφορετικά φύλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή.

ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ, το όνομα και η διαφορετική τεχνική είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα!!!

Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική. Ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς.

Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοείτω ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς»

O Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος χθες μέσα από την εκπομπή του έδειξε την συνταγή για την «γαλατόπιτα Μάνης», έδωσε τη δική του απάντηση στην συνάδελφό του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν. Tip: Αντί για καρύδια μπορείτε να βάλετε και αμύγδαλα».

Πηγή: espressonews.gr