Η Μπέττυ Μαγγίρα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, γεγονός που «σημάδεψε» ανεξίτηλα το 2021 για την ίδια. Η παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής του Open «Ποιoς είναι πρωινιάτικα;» άνοιξε την καρδιά της στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, στο περιοδικό «Εnjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», και δεν δίστασε να πάρει θέση και για την περίφημη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τα εκδικητικά βίντεο πορνό.

«Αυτό που έγινε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι πραγματικά σοκαριστικό. Πρέπει να κατέβει αυτό το βίντεο τώρα για να ανασάνει αυτή η κοπέλα. Δεν πιστεύω ότι αυτά τα βίντεο αναπαράγονται και σε άλλες σελίδες. Από το 2018 έως το 2021 η κοπέλα αυτή να ζητά να διαγραφεί το βίντεο, και αυτό υπάρχει ακόμη εκεί και το κορίτσι ντρέπεται την οικογένειά της… Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην Ιωάννα Τούνη, που μίλησε πρώτα στη μάνα της για να βρει συμπαράσταση και μετά με δάκρυα στα μάτια βγήκε και είπε στον κόσμο τι έχει πάθει μέσα από ένα βίντεο. Οι προσωπικές ερωτικές σου στιγμές στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή σου… Πρέπει για όλα αυτά που γίνονται να ενημερωθούν οι γονείς, να υπάρχει μάθημα στα σχολεία, να στηριχτούν ψυχολογικά τα θύματα. Τι κοινωνία είναι αυτή, που ο καθένας σε τραβάει σε ένα βίντεο και ανεβάζει κρυφά τις προσωπικές σου στιγμές; Μα, δεν ντρέπεται αυτός που το κάνει;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της απώλειας της μητέρας της, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε: «Ηταν μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο, η μήτρα. Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή, γιατί έτσι πρέπει, και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα, με τη δουλειά μου, σαν εργασιοθεραπεία. Αλλά το πώς εγώ βιώνω όλη αυτή την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου. Προσπαθώ στην εκπομπή, αν αναφερθεί κάτι και θυμηθώ τη μάνα μου, να διακόψω το δάκρυ που μου έρχεται στα μάτια μου. Η πρώτη ημέρα μετά την απώλεια στη δουλειά ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές. Πρέπει να συγκρατηθώ στον φακό. Να, και τώρα που σου μιλάω, αχ, και πάλι κλαίω… Συγγνώμη, δεν πρέπει… Αλλά είναι τόσο φρέσκο όλο αυτό και συγκινούμαι πολύ εύκολα. Προσπαθώ να μην κλαίω και στο σπίτι μου, αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα. Τη βλέπω στα όνειρά μου συχνά, θυμάμαι συζητήσεις μας, την αγκαλιά, το άρωμά της. Ημουν κοντά με τη μητέρα μου, ουσιαστικά. Το ξέρω ότι και εκείνη περιμένει να φανώ δυνατή, γιατί έχω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τη δουλειά μου. Η μητέρα μου ήταν η ηρωίδα μου. Της είχα μεγάλη αδυναμία και αγάπη. Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο. Ο χρόνος γιατρεύει -τόσο απλά- και μένει η γλύκα από τις αναμνήσεις».

Τέλος, η όμορφη παρουσιάστρια ευχήθηκε και για το νέο έτος: «Το πρώτο που ζητάω από τον Θεό είναι υγεία, γιατί πιστεύω ότι δεν εξαρτάται από εμάς. Και το είδαμε και τώρα, στην πανδημία, ότι χρειάζεται ακόμη και στο θέμα υγείας, πέρα από την επιστήμη, και λίγη τύχη. Ο άνδρας μου, ενώ είχε κάνει και την τρίτη δόση εμβολίου, αρρώστησε με Covid-19, αλλά ευτυχώς το πέρασε πολύ ελαφριά στο σπίτι με ένα αίσθημα κόπωσης και χωρίς πυρετό. Αυτό που θέλω είναι υγεία για την οικογένειά μου και για όλο τον κόσμο, και σκληρή δουλειά με μεράκι και κέφι. Είναι ευλογία να υπάρχει δουλειά με θετική διάθεση και ευστροφία και τύχη -πάλι θα το πω αυτό-, για να προλαβαίνουμε τις κακοτοπιές».

Πηγή: espressonews.gr