Η χήρα του Σον Κόνερι διέψευσε τους ισχυρισμούς που τη θέλουν να είναι αντιμέτωπη με πρόστιμο που υπερβαίνει τα 22.000.000 ευρώ για φοροδιαφυγή στην Ισπανία.

Η 91χρονη Μισελίν χαρακτηρίζει αυτές τις φήμες που κάνουν λόγο για φορολογική απάτη σχετικά με την έπαυλή τους στη Μαρμπέλα «ανοησίες», αν και γι’ αυτό το θέμα οι δικηγόροι του Κόνερι είχαν φυλακιστεί το 2016.

Εκκρεμότητες

Όλη αυτή η υπόθεση βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια από τις ισπανικές Αρχές, που επιμένουν ότι υπάρχουν εκκρεμότητες, τη στιγμή που η Μισελίν, όπως δήλωσε, ετοιμάζεται να σκορπίσει τις στάχτες του Τζέιμς Μποντ στη γενέθλια γη του, τη Σκοτία. Παρά τη συγκυρία, σύμφωνα με την «Daily Mail», οι δικαστικές Αρχές σκοπεύουν να κλητεύσουν τη Μισελίν για να αρχίσει δίκη.

Μέχρι σήμερα η σύζυγος του Κόνερι δεν έχει απαντήσει σε καμία από τις προηγούμενες κλητεύσεις. Και τώρα συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει κανένα θέμα, αφού έχει εστιάσει στο πένθος της για τον Κόνερι, ο οποίος πέθανε πριν από δέκα μέρες σε ηλικία 90 ετών, και στα διαδικαστικά.

Η Μισελίν δηλώνει αποφασισμένη να σεβαστεί την τελευταία του επιθυμία, που ήταν να επιστρέψει στα πάτριά του μετά τον θάνατό του.

Πηγή: espressonews.gr