Ο Χάρης Σιανίδης έφερε πάλι κοντά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Μην πάει, όμως, το μυαλό σας στην επανασύνδεση. Το πρώην ζευγάρι παραμένει χωρισμένο, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως δεν εξακολουθούν να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον σε ανθρώπινο επίπεδο.

Η εκρηκτική πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», η οποία έκανε πρόσφατα ένα πέρασμα και από τη «Φάρμα», και ο επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός έκαναν την πρώτη κοινή κοσμική εμφάνισή τους μετά το τέλος του γάμου τους σε ένα open air event, το οποίο οργανώθηκε από την εταιρία του γνωστού PR-Manager Χάρη Σιανίδη, για την παρουσίαση του νέου οικολογικού πρότζεκτ της ομάδας ρομποτικής Next Generation Kids του Δήμου Σαρωνικού στον αύλειο χώρο του δημαρχείου, σε συνεργασία και με τη στέγη της ΕΓΝΥΑ (Ενωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων).

Μεταξύ των υποστηρικτών της εκδήλωσης ήταν η κλινική του Αριστομένη Γιαννόπουλου, ο οποίος εμφανίστηκε εκεί με την πρώην σύζυγό του, πόζαραν μαζί και έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. «Το διαζύγιό μας είναι σε εξέλιξη, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Νομίζω ότι φαίνεται και έμπρακτα από τη στήριξή μου σε ό,τι κάνει ο Αριστομένης. Είμαστε πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι και αυτό δεν αλλάζει. Εννοείται ότι συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον» δήλωσε πρώτη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Με τη σειρά του, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος σημείωσε: «Περάσαμε έξι χρόνια με την Αλεξάνδρα, δεν μπορώ να τη σβήσω από τη ζωή μου».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και άλλοι celebrities και κοσμικοί Αθηναίοι, όπως η νικήτρια του πρώτου ελληνικού «My Style Rocks» Ραμόνα Βλαντή, η ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα, οι ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη και Μέμος Μπεγνής και ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr