Η Χριστίνα Ανδρεάδου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model.

Η πορεία όμως στο διαγωνισμό του Star ήταν σύντομη, καθώς, όπως τονίζει η ίδια, ο Άγγελος Μπράτης δεν την ήθελε εκεί.

«Με κόψανε. Το περίμενα. Ήταν αναμενόμενο γιατί βασικά από την αρχή ένας από τους κριτές, ο κ. Μπράτης, δε με ήθελε πάρα πολύ. Το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα με κόψει. Ο κ. Σκουλός ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στους υπόλοιπους για να με περάσουν και έτσι πέρασα μέχρι την τελική φάση, να μπούμε στο σπίτι» εξήγησε η Χριστίνα Ανδρεάδου.

Το νεαρό μοντέλο όμως ασχολείται και με την υποκριτική καθώς συνεργάζεται στο θέατρο με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. «Ξεκίνησα να σπουδάζω ηθοποιός, το ήθελα από μικρή. Τώρα είμαι ήδη σε καλοκαιρινή περιοδεία με το θέατρο. Καθηγητής και μέντορας μου είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου» τόνισε η Χριστίνα Ανδρεάδου.

Όσον αφορά στην απόφαση της να «γυρίσει» ερωτικές ταινίες, η Χριστίνα Ανδρεάδου εξήγησε: «Την πρόταση δεν μου την έκανε κανένας. Κάποιες φορές “τρώω” αναλαμπές. Την συγκεκριμένη αναλαμπή την “έφαγα” πριν τρία χρόνια περίπου. Είχα σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θέλω να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι. Οι δικοί μου άνθρωποι το πήραν όπως θα έπαιρναν αν τους έλεγα ότι θα παίξω στο θέατρο. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Δηλαδή ότι κάνω στη ζωή μου το σκέφτομαι 3 και 4 φορές. Σκέφτομαι επιχειρήματα για να ξέρω τι θα πω στους δικούς μου και νομίζω ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να είμαι καλά».

Στην πρώτη της ταινία, η Χριστίνα Ανδρεάδου είχε ως συμπρωταγωνιστή τον σύντροφο της. Πώς θα αντιδρούσε όμως αν έπρεπε να παίξει με άλλον συμπρωταγωνιστή. «Νομίζω πως δεν θα έκανα. Μόνο με το αγόρι μου. Μου είναι και μένα πιο εύκολο. Γιατί κακά τα ψέματα, όταν είσαι με άνθρωπο που ξέρεις, έχεις περισσότερη χημεία» τόνισε η Χριστίνα Ανδρεάδου.

«Όταν ο σύντροφος μου παίζει με άλλες κοπέλες στις ταινίες δεν ζηλεύω. Είναι δουλειά. Δεν κάθομαι και εκεί να το δω. Φεύγω όταν γίνονται τα γυρίσματα» τόνισε η νεαρή κοπέλα.

Πηγή: patrastimes.gr