Μετά τη συγκατοίκηση, θα φάμε και κουφέτα; Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, αποφάσισαν να κάνουν και το επόμενο βήμα, έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης. Η 24χρονη ηθοποιός και χορεύτρια Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης μένουν, πλέον, κάτω από την ίδια στέγη.

Η ηθοποιός που εντυπωσίασε στις σειρές «Τατουάζ» και «8 λέξεις» μετακόμισε στο σπίτι του 30χρoνου επιχειρηματία. Εκείνος δραστηριοποιείται σε κέντρα εστίασης στα νότια προάστια, αλλά και στην Πάρο. Η σχέση τους μετρά από τα μέσα του 2019.

Την απόφαση την πήραν έπειτα από την κρουαζιέρα που έκαναν το καλοκαίρι στα νησιά του Ιονίου, καθώς εκείνη είναι από την Κέρκυρα. Το ζευγάρι είναι πιο αγαπημένο από ποτέ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι σύντομα θα φάμε κουφέτα.

Το πρώτο βήμα, πάντως, έγινε! Η Δανάη διαθέτει από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του θεάματος, αλλά και ο σύντροφός της δεν πάει πίσω. Είναι ένας κούκλος! Η μούσα του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, την οποία ανακάλυψε μέσω Ιnstagram και η οποία πέρασε στη συνέχεια από οντισιόν, υποδυόμενη την Αννα, έχει κλέψει καρδιές. Αλλά τη δική της την έδωσε στον Λάμπρο. Η Δανάη είχε δηλώσει το 2019 ότι δεν τρέχει τίποτα ερωτικό με τον ηθοποιό Στέφανο Μιχαήλ και τότε έκανε και την πρώτη εμφάνισή της σε εμπορικό κέντρο μαζί με το πραγματικό αμόρε της.

Πηγή: espressonews.gr