Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Eπιστροφή στο τραγούδι ύστερα από  χρόνια απουσίας για την Κεφαλοπούλου.

Η Δομινίκη Κεφαλοπούλου, η οποία στο παρελθόν δεν έβαζε φωτιά μόνο στις πασαρέλες αλλά και στις πίστες, επέστρεψε στο τραγούδι ύστερα από χρόνια απουσίας και κάνει απόψε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο New Christin Live Stage, στο Παγκράτι, όπου θα εμφανίζεται και για όλο το καλοκαίρι.

Μαζί της, σε μια όμορφη μουσική παρέα, η Νικόλ Δαλέκου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην ενότητα «Διλήμματα» της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Γιώργος Καμπανέλλης της γνωστής οικογένειας μουσικών και τραγουδιστών και ο Δημήτρης Τρύφωνας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη νίκη του στον διαγωνισμό της Amita Motion.

Από μεράκι
Η «Espresso» επικοινώνησε με την όμορφη τραγουδίστρια με αφορμή το νέο αυτό ξεκίνημά της και μας δήλωσε πως ξανακάνει την κίνηση να τραγουδήσει από μεράκι και αγάπη και όχι για λόγους ματαιοδοξίας. Αλλωστε, όπως μας τόνισε, το τραγούδι ήταν πάντα ένα αγαπημένο χόμπι, αφού πλέον το επάγγελμά της είναι μεσίτρια. Η ομάδα που έχουν δημιουργήσει στο μαγαζί είναι μια ωραία παρέα, μέσα στην οποία όλοι νιώθουν καλά κι αυτό θα μεταδώσουν και στον κόσμο μέσα σε ένα μικρό και ζεστό συνοικιακό στέκι, όπου όλοι περνάνε όμορφα.

Η Δομινίκη Κεφαλοπούλου έχει διαγράψει μια αξιόλογη και μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, με σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ. Το 1999 στέφτηκε Μις Αφροδίτη 1999, Μις Υδρόγειος 1999 και Μις Ευρώπη 1999. Την τελευταία πενταετία, όπως μας εξομολογήθηκε, υπήρξαν κάποιες αλλαγές στη ζωή της λόγω προσωπικών συνθηκών και καταστάσεων που την ανάγκασαν να αποσυρθεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας. Η καραντίνα λόγω κορονοϊού, πάντως, της έκανε καλό, αφού μέσα από την απομόνωση ξαναβρήκε τη διάθεση να βγει και πάλι στο τραγούδι που τόσο αγαπά.

Πηγή: espressonews.gr