Το «J2US» συνεχίζει να κάνει ντόρο πέντε ημέρες μετά την πρεμιέρα του στο Open. Ας είναι καλά οι διαγωνιζόμενοι και οι κριτές, που δεν λένε να καθίσουν σε ησυχία!

Η Έφη Σαρρή μετά τα όσα ακούστηκαν περί ενόχλησής της για περισσότερη προβολή του Σαμαρά και την «κόντρα» της με τη Βανδή μίλησε στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» και ξεκαθάρισε τη θέση της μία και καλή.

«Δεν τόλμησε κανείς να με κρίνει. Δεν κρίνομαι εγώ! Δεν έχω κάνει δηλώσεις για τη Δέσποινα Βανδή. Είμαι πάντως υπέρ της Αννας Βίσση, γιατί από μικρή ήμουν μαζί της. Οφείλω τα πάντα στον Καρβέλα. Είναι πολλά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Οφείλω πάρα πολλά στην καλή συμπεριφορά της Αννας Βίσση απέναντί μου» είπε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια.

Όσο για τη Μαρία Μπακοδήμου, όταν ρωτήθηκε από το «Happy Day» στον Alpha για την «γκρίνια» της Εφης Σαρρή σχετικά με το μπρίο του Τρύφωνα Σαμαρά, είπε χαρακτηριστικά: «Η Έφη Σαρρή είναι πολύ ζηλιάρα, την ξέρω καλά, αλλά δεν αμαύρωσε όμως το σόου». Πού να τολμήσει να πει κάτι διαφορετικό! Ποιος την ακούει τη Σαρρή μετά…

Πηγή: espressonews.gr