Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα σε λίγες εβδομάδες γεννάει και όπως εξομολογήθηκε είναι αρκετά αγχωμένη.

antzela dimitriou kori egkios1969

«Μου λέτε δεν απαντάς ούτε στα μηνύματα μας, έχεις χαθεί, είσαι καλά κλπ… Είμαι σε φάση άγχους, δεν μπορώ να διαχειριστώ τη διάθεση μου και τις σκέψεις μου. Έχω δεθεί ειδικά τις τελευταίες βδομάδες τόσο δυνατά με το μωράκι μου και είναι ακόμα στην κοιλίτσα μου… που ώρες ώρες ξεσπάω σε κλάματα συγκίνησης… ειδικά με τις κλωτσίτσες της και όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα την πάρω στην αγκαλιά μου νιώθω την μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου!

antzela dimitriou kori egkios1957 Είμαι υπερβολική ίσως; Θα μου πεις κι άλλες γεννήσανε δεν κάνανε έτσι! Κι εγώ θα σου πω έτσι σκέφτονται όλες οι μανούλες κι ας μην το δείχνουν κι ας μην το ομολογούν!!! Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας να μου γράψετε έστω ένα μήνυμα από αγάπη!

antzela dimitriou kori egkios1961 Ξέρετε σνομπ δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω! Αλλά περνάω την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου και την κρατάω σαν φυλαχτό σε λίγες  βδομάδες αυτή η κοιλίτσα θα μου λείπει όπως και όλο αυτό το συναίσθημα που έχω αυτή την στιγμή, και για κάθε γυναίκα είναι μοναδική αυτή η περίοδος… ειδικά αν είναι το πρώτο της παιδάκι!!! Σας αγαπώ πολύ να μου προσέχετε!!».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr